Huwelijksfilm

De dag dat jullie gaan trouwen komt er aan. Deze gaat ongetwijfeld een van de mooiste dagen van jullie leven worden. Jullie gaan na deze dag er natuurlijk met veel plezier naar terugkijken. Een huwelijksfilm met de highlights en iedereen zijn emoties is ideaal om terug te kijken naar jullie trouw.

Al de beelden die wij schieten op jullie huwelijksdag verwerken wij in een korte tijdloze huwelijksfilm van enkele minuten. Ook kunnen wij de dag zelf een korte film maken. Deze kan vertoond worden aan al de gasten tijdens het avondfeest.

Trouwfilm Jenis + Victor

Vanaf de start van jullie dag staan we klaar als videograaf met onze camera’s in stand-by, zodat wij elk moment kunnen vastleggen van de liefde tussen jullie, de blije blikken van vrienden en familie, de prachtige locaties die jullie gekozen hebben voor de ceremonie en het feest, ect.

Dit zijn de beelden, die laten zien hoe jullie echt zijn. En hoe fantastisch deze dag was voor iedereen die aanwezig was. Deze momenten zijn het waard om voor altijd te koesteren.

De stijl van een huwelijksfilm bij Lumevisual.

De stijl van onze huwelijksfilm is natuurlijk, ontspannen met een zachte en heldere cinematisch feel. We filmen met kleine camera’s op een omvallende manier. Dit om de gasten niet af te leiden en de emoties zo ongedwongen mogelijk vast te leggen.

bride holder her hands for the grooms eyes at weddingday

Bij ons zijn er verschillende opties mogelijk voor het laten filmen van jullie huwelijk. Wij kunnen heel jullie prachtige dag vastleggen van ’s morgens tot ‘s avonds. Of als jullie een bepaalde aantal uur aan opnames verkiezen, kan dit ook.

Aan de hand van wat jullie graag verwerkt zien in de huwelijksfilm is het mogelijk om het aantal uren te bepalen. Bij elke huwelijksfilm voorzien wij muziek die bij jullie past.

Deze muziek is altijd vrij van auteursrechten. Hierdoor kunnen jullie gerust zonder problemen de film delen met jullie vrienden en familie op sociale media.

Trouwfilm Alexandra + Wim

Prijzen huwelijksfilm

Voor de Lumevisual prijzen kunnen jullie hier terecht. Als jullie vragen of verdere interesse hebben in onze film, dan kunnen jullie de brochure aanvragen per e-mail op onze contactpagina. Hierin staan al de details in over ons, onze film en onze aanpak.