Hier zijn enkele tips voor het schrijven van een liefdesbrief aan je bruid of bruidegom.

De liefdesbrief die je op je trouwdag aan je toekomstige partner schrijft, moet attent zijn, vol liefde zitten en volledig vanuit je hart overkomen. Met dat gezegd hebbende, hebben we een paar tips om ervoor te zorgen dat je liefdesbrief een succes wordt.

Of de brief nu grappig, emotioneel of een combinatie van de twee is, het schrijven van een briefje voor je bruid of bruidegom is een geweldige manier om over te brengen dat je elkaar super graag ziet en maakt je dag alleen maar magischer.

groom-getting-ready-for-wedding

Heb een plan

Als je op ochtend van je trouwdag een liefdesbriefje wilt ruilen, bespreek het dan. Je toekomstige echtgenoot is zich misschien niet bewust van deze traditie.

Brainstorm op voorhand

Begin een paar weken na te denken over uw briefje en over details en anekdotes die je misschien wilt opnemen. Houd een lijstje met ideeën bij in een notitieboekje of op je telefoon. 

Zoek een rustige schrijfplaats

Terwijl je je briefje dagen (of weken!) voor de grote dag kunt schrijven, vinden wij het een mooie traditie om die brief echt de avond ervoor of op de ochtend van je trouwdag te schrijven voor je vrouw of man.

Onze aanbeveling – schrijf de brief kort nadat je de ochtend van je trouwdag wakker wordt en maak gebruik van je laatste momenten van je “alleen tijd”.

man-giving-speatch-at-wedding-party

Gebruik mooi briefpapier

Je zal extra enthousiast zijn om die brief aan je bruid of bruidegom te schrijven op de huwelijksdag als je mooi briefpapier gebruikt. Het lijkt iets klein, maar het zal de ervaring zo veel leuker maken. je kunt een kaartje kopen met een boodschap die je gevoelens samenvat (hoewel je nog steeds een handgeschreven briefje er moet bijvoegen).

Deel je gevoelens

Begin je huwelijksbrief met het delen van hoe je je voelt op het moment. Overgelukkig? Emotioneel? Als je niet het soort persoon bent dat je emoties op je mouw draagt, is het nu tijd om te morsen!

Schijf wat er geweldig is aan je partner

Neem even de tijd om op te schrijven wat je leuk vindt aan je toekomstige echtgenoot. Is het zijn of haar charisma, gevoel voor humor? Zijn of haar loyaliteit aan familie en vrienden? Voel je vrij om persoonlijke anekdotes te gebruiken om je punt te maken! 

Vertel een verhaal

Denk aan een verhaal dat de kwaliteiten van je toekomstige mooi samenvat. Denk aan de momenten die deze kans aangrijpen om je waardering te tonen — en je als koppel te definiëren.

wedding-rings-closeup

Praat over de toekomst

Je huwelijksdag gaat niet alleen over het vieren van jullie verleden, maar ook over het uitbouwen van een ongelofelijke toekomst samen. In de briefje aan je bruid of bruidegom, praat je over de dingen waar je naar uitkijkt op zowel de korte termijn (je bruiloft en huwelijksreis!) als de lange termijn (een huis kopen, een gezin stichten, samen reizen, etc.).

Houd het kort

Probeer je briefje aan ongeveer een pagina te houden, als dat mogelijk is. De tijd zal beperkt zijn op jullie trouwdag. Je hoeft er geen uren aan te besteden.

COMMENTS
ADD ONE