Over ons

Lumevisual is een jong, creatief en team bestaande uit Marthe en Maarten. Wij houden er van om jullie prachtige verhalen te vertalen naar adembenemende beelden.

Het avontuur van het ontdekken van nieuwe bestemmingen, persoonlijkheden en de liefde tussen twee personen vinden we enorm inspirerend.

Een fotograaf of videograaf is vaak een groot deel van de dag bij jullie huwelijksfeest aanwezig.Een goede klik vinden wij dan ook heel belangrijk, zodat jullie je goed voelen.

Om elkaar wat te leren kennen, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij horen dan graag wat jullie wensen zijn naar de grote dag toe en kijken samen hoe wij deze een realiteit kunnen maken.

ONZE STIJL EN AANPAK

Ontspannen en onopvallend en tijdloos

Onze stijl van foto’s en film te maken is ontspannen, onopvallend, niet over-geposeerd en niet artificieel. Wij blijven graag op de achtergrond en volgen jullie op een journalistieke manier. Ons kleurgebruik kun je als traditioneel, tijdloos omschrijven.

Wij zijn een grote voorstander van natuurlijk licht om natuurlijke beelden te schieten. Voor indoor locaties met weinig licht, gebruiken wij een zachte flits.

TESTIMONIAL

Wij hebben de film ontvangen en hij is echt mega bangelijk! Onze grootste complimenten. Onze vrienden zijn er op facebook ook helemaal fan van. Wij hadden geen betere video kunnen wensen van ons huwelijk. Jullie zijn enorm bedankt!

Meest gestelde vragen

Hoe leveren jullie de foto's of films?

Julie krijgen de bewerkte foto's of de montage van de film als digitale bestanden.

Zijn vervoerskosten inbegrepen?

Tot een afstand van 30km van Leuven af rekenen wij geen kosten. Daarna rekenen wij 0,35 euro per kilometer.

Is de BTW inbegrepen?

Ja. De BTW is inbegrepen in al onze prijzen

Wij willen onze ceremonie en openingsdans apart ontvangen, kan dit?

Ja dat kan zeker.

Hoelang duurt het voor wij onze film of foto's ontvangen?

Voor het afwerken van een trouwreportage of het monteren van een trouwfilm rekenen wij 8 weken.

Voor een huwelijksreportage bezorgen jullie al een preview binnen de 2 dagen.