Een trouw videograaf voor jullie huwelijk

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Jullie gaan een van de prachtigste dagen van jullie leven beleven op jullie trouwdag. Er zijn zoveel unieke momenten doorheen zo’ dag. 

Fantastisch om te beleven maar jullie trouwdag vlieg natuurlijk ook snel voorbij. De liefde tussen jullie, de prachtige locaties, de emoties van jullie vrienden en familie. Daarom is het boeken van een trouwvideograaf voor jullie huwelijk zeker het overwegen waard.

Een videograaf zorgt dat al die prachtige momenten samengebundeld, herbeleefd kunnen worden in een unieke trouwfilm!

Trouwfilm Carine + Mark

Hoe ziet zo’n film er dan uit bij Lumevisual?

Natuurlijk, ontspannen met een zachte cinematische feel. Dat is de beste manier om een Lumevisual trouwfilm te beschrijven. Wij zijn grote voorstander van een journalistieke aanpak. Dit wil zeggen dat wij ons focussen op registreren in plaats van regisseren.

De emotie, mensen die we in beeld mogen brengen, maakt ons zo blij. Wij willen van jullie trouwdag een verhaal creëren, op een manier hoe jullie echt zijn.

bride in wedding dress looking happy wedding film frame

Als videograaf filmen wij met kleine semi-kleine camera’s op een omvallende manier. Dit om de gasten niet af te leiden en de emoties zo ongedwongen mogelijk vast te leggen. Het prachtige aan onze film is dat onze koppels zich volledige kunnen focussen op hun liefde voor elkaar.

Een selectie van ons werk kunnen jullie hier onder de trouwfilm pagina vinden.