Het is iets wat veel verloofden zich afvragen. Waarom een huwelijksvideograaf?

Het inhuren van een huwelijksvideograaf is mogelijk een van de meest besproken onderwerpen tussen koppels als het gaat om het plannen van hun trouwfeest. Hier zijn zes redenen waarom je absoluut een videograaf op je trouwfeest moet boeken en waarom je er geen spijt van zult krijgen.

1. Het beste geld dat je zult uitgeven

Veel koppels zeggen dat een videograaf inhuren wel een van de beste investeringen geweest is in hun trouwfeest. Of dat het niet inhuren van een videograaf hun grootste fout was geweest.

Als je onderzoek doet, recensies leest, mond-op-mond aanbevelingen vraagt en daarna een huwelijksvideograaf selecteert met een stijl die je aanspreekt, zul je er zeker geen spijt van krijgen. Op naar reden twee Waarom je een huwelijksvideograaf moet boeken.

bride-groom-in-love-against-oldtimer-in-summer-videograaf-frame

2. Een Herinnering aan geliefden die is niet meer zijn

Als je een vriend, familielid, of iemand bijzonder verliest die een integraal of belangrijk onderdeel was van jullie feest, zou jullie huwelijksvideo een van de laatste herinneringen kunnen zijn die je nog hebt aan deze persoon.

Je feest wordt meteen onbetaalbaar om een hele nieuwe reden en je zult het moment nog meer gaan waarderen. Een trouwfilm is een prachtige herinnering aan dierbaren die zijn overleden, of dat nu kort na je trouwfeest is, of in de komende jaren. Dus koester de herinneringen die je op je trouwdag beleefd.

3. Het gaat allemaal over de montage

Een goeie smartphones is niet genoeg. Niet vanwege de videokwaliteit, dat is maar de helft. Het is de opnamestijl, de vaardigheid en de bewerking die professionele huwelijksvideo’s vrij uniek maken. Zoals elke videograaf of YouTuber je zal vertellen gaat het om de montage. Ja, misschien krijg je wel video’s van vrienden en familieleden die een lijst met clips in hun mobiele telefoon hebben opgenomen.

Bride-eating-cake-with-groom-at-weddingday

Toch is het vaak hetzelfde filmpje en vertelt het niet het volledige verhaal van je volledige huwelijksdag. Je vertrouwt ook op het toeval, je familieleden en vrienden zullen delen van je huwelijk opnemen. Je wilt bovendien dat ze ook van de dag genieten. 

4. Hou de herinneringen levendig

Een trouwvideo is de perfecte manier om de prachtige momenten op je huwelijksdag te herbeleven en die kostbare herinneringen levend te houden.

Trouwfilm Jenis + Victor

Wanneer je jullie huwelijksvideo van uw favoriete videograaf krijgt, is het zo fantastisch om je dag te herbeleven naast naaste familieleden en vrienden. 

5. Een huwelijksvideograaf filmt alles

Veel koppels zeggen dat ze het gevoel hadden dat ze bijna een halve dag gemist hebben met al de verantwoordelijkheden die komen kijken bij pasgetrouwden op hun grote dag.

Je bent druk bezig met je gasten, of met het laten maken van foto’s enz. Door het inhuren van een huwelijksvideograaf krijg je niet alleen alles te zien die je hebt gemist. Maar je wederhelft, familieleden en vrienden, krijgen ook de onderdelen te zien die ze gemist hadden.

Zoals overdag, toen je je voorbereidde, of toen jullie even het bos introkken voor een paar portretten met de fotograaf. 

6. Voor de gasten die niet konden komen

En tot slot is je trouwfilm iets om aan je kinderen te laten zien, en in de komende jaren aan je kleinkinderen. Of laat je de film aan de wereld zien en kijk je hoe hij viraal gaat op sociale media.

Daarnaast is het een geweldige manier om over je dag te praten met familieleden en vrienden die het niet konden redden. Vrienden of familieleden kunnen te ziek zijn geweest om te komen, of in het buitenland vertoeven.